استاندارد آموزشی

نحوه ارزشیابی درس کارگاه کار آفرینی و تولید 

 

توضیحات آقای بهمنی از دفتر تالیف وزارت خانه و جناب آقای دکتر طغرایی مولف محترم :

  1. درس کارآفرینی و تولید نظری پودمانی نیست.
  2. نمره این درس از ۲۰ نمره است. ۲۰ نمره مستمر و ۲۰ نمره پایانی.
  3. این درس آزمون پایانی کتبی ندارد.

برای نمره مستمر این درس فعالیت های تیمی و فردی کلاسی + شایستگی های غیر فنی شامل: نظم، مسوولیت پذیری، احترام متقابل، فعالیت مطلوب در تیم، دقت در انجام کار، صبر و حوصله، خوش اخلاقی و … در نظر گرفته میشود. و البته در دادن نمره شایستگی غیر فنی دقت بیشتری مبذول دارید تا فرهنگ کار تیمی در دانش آموزان نهادینه شود.( پیشنهاد این است که ۵ نمره برای شایستگی های غیر فنی و ۱۵ نمره برای انجام فعالیت های فردی و تیمی در نظر گرفته شود. البته این فقط یک پیشنهاد است و همکاران میتوانند به شکل دیگری عمل کنند)

 برای ۲۰ نمره پایانی دانش آموزان یک طرح یا پروژه خلاقانه به صورت تیمی و بر اساس توانایی ها و مهارت هایی که دارند ارایه دهند. در صورتیکه این طرح یا پروژه منجر به فروش شود و یا در نمایشگاه و بازارچه ارایه شود نمره بالاتری به آن تعلق میگیرد. در اینجا هم علاوه بر پروژه یا طرح، شایستگی های غیر فنی دانش آموز که در بالا عنوان شد در نمره دهی لحاظ شود.

 در صورتیکه در برنامه امتحانی نوبت اول مدرسه برای درس کارآفرینی تاریخی مشخص شده است، میتوانید از این تاریخ برای ارایه پروژه ها و طرح های دانش آموزان به صورت تیمی استفاده کنید، و نمره پایانی را بر اساس این ارایه بدید، چون این درس آزمون کتبی ندارد.

مستندات مربوط به نحوه نمره دهی این درس در نزد دبیر مربوطه نگهداری میشود تا در صورت اعتراض دانش آموز یا اولیاء او مدارک مربوط به نمرات موجود باشد اما مانند اوراق امتحانی در دفتر مدرسه نگهداری نمیشود. (منظور از مستندات پوشه کار تیمی، فردی، نمونه کارها، عکس از فعالیت ها و بازارچه، جشنواره و یا هر فعالیت دیگری است که برای نمره دهی به آن استناد کرده اید.)

طرح درس سالانه کتاب کارگاه کارآفرینی و تولید ۱۴۰۴-۱۴۰۳

https://B2n.ir/q35100